Bij de chocoladeharten zat een persoonlijke boodschap van de aanvrager. Foto: PR
Bij de chocoladeharten zat een persoonlijke boodschap van de aanvrager. Foto: PR

Rabobank deelt 100 chocoladeharten uit voor Valentijnsdag

ACHTERHOEK - Valentijnsdag, een dag dat je belangrijke mensen om je heen wat extra aandacht mag geven. Met het oog hierop bedachten de Rabobanken in de Achterhoek en Twente een speciale Valentijnsactie. Hieraan kon men in de week van 1 tot en met 7 februari meedoen.

De coöperatieve bank?zet zich samen met haar leden, klanten en partners in voor maatschappelijke initiatieven en de lokale leefomgeving. De bank ziet het belang van een sociale leefomgeving, nu en in de toekomst. Én gelooft in de kracht van de mensen die dit mogelijk maken. Juist zij verdienen wat extra aandacht!

'HARTstikke trots'
De vraag luidde: ‘Op wie ben jij HARTstikke trots? Aan wie denk jij in jouw dorp of stad? Is dat die actieve vader binnen de sportvereniging of de mantelzorger die altijd voor de ander klaar staat? Wie verdient er voor Valentijn een heerlijk chocoladehart?’.

Er waren veel mensen die vonden dat een ander een hart verdiende. De inzendingen stroomden binnen, allemaal met een mooie reden. Van de vrijwillige buschauffeur tot de opa die nog steeds actief klaar staat voor diverse verenigingen in het dorp. Uiteindelijk werden honderd mensen verrast met een heerlijk chocoladehart in hun brievenbus mét een persoonlijke boodschap van de aanvrager.

De chocoladeharten zijn met liefde en passie door de chocolatiers van Bonvanie gemaakt, van chocolade die garant staat voor een eerlijke prijs, maar ook voor ondersteuning en begeleiding van de boer bij het ontwikkelen van een betere toekomst.