Doe mee aan de virtuele City Hanzeloop

ZUTPHEN - De Running Center City Hanzeloop, gepland op 16 mei, moet net als in 2020 vanwege de coronacrisis worden geannuleerd. Gelet op de grote belangstelling en het succes van de virtuele versie van de loop in 2020, biedt AV Hanzesport wederom een virtuele City Hanzeloop aan. Loop het originele parkoers of een alternatieve route en stuur het bewijs in. Zo kan iedereen op eigen gelegenheid meedoen.

Vanaf 1 maart t/m 31 mei 2021 melden de deelnemers zich aan via de website www.hanzesport.nl of via www.inschrijven.nl voor de traditionele kidsrun van 1km of voor de 5km of 10 km. Tevens is het mogelijk om in te schrijven voor de halve marathon.

Daarna loopt iedereen in de maand mei op eigen gelegenheid de aangegeven afstand. Wandelen kan ook. Dat kan het officiƫle parkoers van de City Hanzeloop zijn, maar mag ook een eigen route zijn, bijvoorbeeld de eigen trainingsronde. Deelnemers ontvangen een bevestiging van hun inschrijving met daarbij instructie over het uploaden van hun prestatie. Van de binnengekomen prestaties worden uitslagenlijsten opgesteld. Als herinnering ontvangt de deelnemer een speciaal ontworpen medaille met een markant Zutphens stadsbeeld erop.

Let op: er is een maximaal aantal deelnemers van 500, dus wees op tijd! Uiteraard worden deelnemers erop gewezen zich te houden aan de regels van het RIVM.


www.hanzesport.nl