GroenLinks start gesprek over cultuur

ZUTPHEN/WARNSVELD - In de komende maanden staat het cultuurbeleid in Zutphen volop op de agenda van de gemeenteraad. De gemeente werkt aan een nieuwe cultuurnota en bracht daarvoor recent een notitie uit met 10 uitgangspunten voor de toekomst van de Zutphense cultuur.

Cultuur is voor GroenLinks een belangrijk thema en daarom laat de GroenLinks-fractie in de gemeenteraad zich graag voeden met suggesties en ideeën uit de stad. De komende tien weken plaatst zij hiervoor elke week een nieuwe stelling over de toekomst van cultuur in Zutphen en Warnsveld. De fractie nodigt iedereen uit om te reageren op de stellingen in dit ‘Stadsgesprek’. De stelling voor deze week is 'Mede door het huidige kunst- en cultuuraanbod is het prettig wonen in Zutphen en Warnsveld'. De fractie van GroenLinks vraagt inwoners van Zutphen en Warnsveld hun mening te geven over de stellingen die in de komende weken zullen worden uitgebracht. Ook creatieve ideeën om het kunst- en cultuurbeleid in de gemeente te verbeteren zijn welkom.

Reageren
Reageren kan via facebook.com/stadsgesprekcultuurzutphenwarnsveld, maar ook via Instagram (stadsgesprek_cultuur_zutphen), de website van GroenLinks Zutphen (zutphen.groenlinks.nl) of rechtstreeks bij een van de raads-of forumleden van GroenLinks. De fractie gebruikt de diverse meningen om haar standpunt te bepalen als het cultuurbeleid later in het jaar in de gemeenteraad wordt besproken.