PCOB: 'De Bornkrant is terug van weg geweest'

ZUTPHEN/WARNSVELD - Eind februari wordt de Bornkrant nieuw leven ingeblazen. Het maandblad van, voor en over senioren in Zutphen-Warnsveld e.o. Een uitgave van Perspectief Zutphen en de plaatselijke ouderenbonden KBO-PCOB.

Achter de schermen is veel overleg geweest en gelobbyd. Nu kan men weer participeren, want samen met Perspectief Zutphen en de KBO heeft de PCOB een groter bereik dan wanneer deze op zichzelf staat. En het aanbod in nieuws en mededelingen is veel breder.

Met deze samenwerking vervalt de nieuwsbrief van de PCOB afd. Zutphen-Warnsveld. Alle mededelingen staan voortaan op de toegewezen twee pagina’s in de Bornkrant. Voor de leden van de PCOB Zutphen-Warnsveld is de Bornkrant gratis. Zoals voorheen krijgen de leden de Bornkrant gelijk met het landelijk blad KBO-PCOB Magazine in de bus.

Bestuur zoekt versterking
Door deze bredere opzet in samenwerking wil het bestuur graag versterking. Dit is niet leeftijdgebonden en een lidmaatschap van de PCOB heeft voorkeur maar is niet verplicht. Meer informatie? Vraag het aan de voorzitter Bert van Laar, tel 0575-530654 of bertvanlaar@kpnplanet.nl.