Erik Wolsink samen met Marike van Triest (foto januari 2020). Foto: PR

Erik Wolsink samen met Marike van Triest (foto januari 2020). Foto: PR

Wolsink nog een seizoen bij KVZ

ZUTPHEN - Hoofdtrainer Erik Wolsink blijft ook volgend seizoen samen met Marike van Triest de selectie van korfbalvereniging KVZ trainen en coachen. Zij hopen van harte het derde seizoen bij KVZ een complete veld- en zaalcompetitie te kunnen spelen.

Bestuur en KTZ (korfbal technische zaken) van KVZ beogen met het aanblijven van Wolsink en Van Triest de ingezette stijgende lijn door te zetten. De ervaring en passie van Erik Wolsink sluiten aan bij de ambitie van KVZ om terug te keren in de 1e klasse. KVZ is content met de manier waarop hij en Marieke van Triest samenwerken aan de ontwikkeling van de selectie van KVZ.

De eerste twee seizoenen zijn helaas onderbroken, terwijl KVZ er goed voor stond en er een positieve ontwikkeling te zien was bij individuele spelers en het collectief. Erik Wolsink: “We hebben een mooie talentvolle selectie waar zeker verdere groei gerealiseerd kan worden. Zowel in het leren handelen in variërende spelopties als in wedstrijddiscipline. Hier willen we graag mee verder. Met promoveren als belangrijk resultaatgericht doel voor ogen.”