'Van mij voor jou'-actie van Ladies Circle Zutphen

ZUTPEN - 'Van mij Voor jou' is een actie van Ladies Cirlce Zutphen met de bedoeling om even stil te staan…

Een moment van bezinning in deze bizarre ‘coronatijd’, waarin ontmoeting en verbinding niet meer vanzelfsprekend zijn en we steeds meer beseffen hoe waardevol het is. Daarom deze actie; 'wie wil je graag bedanken, een hart onder de riem steken, zeggen dat je aan hem/ haar denkt of van hem/ haar houdt?'

Een van de vier 'Van mij Voor jou ‘cadeaus die Ladies Circle Zutphen - samen met lokale ondernemers bedacht en zorgvuldig samengesteld hebben- kan men de ander geven en wordt met een persoonlijk ingevuld kaartje ‘Van mij (de eigen naam) Voor jou (de naam van de ander)’ bij diegene thuisbezorgd. Het is een mooi gebaar en hiermee steunt de verzender twee goede doelen van de Ladies Circle Zutphen: namelijk de Wondere Wereld in Vorden (www.de-wondere-wereld.nl) en Metakids (www.metakids.nl).

Een mooi

gebaar

waarmee

twee goede

doelen

worden

gesteund

De cadeaus waaruit gekozen kan worden: een box met lekkernijen van Bakkerij van Zuijlen (11,12, 13 februari); een bon van Horta Bloembinders; een wijnbox van Nic & ik; een 'diner voor twee' box van restaurant de Pauw (12,13 of 14 februari).

Bestellen kan eenvoudig op www.vanmijvoorjou.shop tot en met 9 februari.