Mirjam Beltman van Zutphen Actief levert de beweegID-kist af bij zorgcentrum Den Bouw in Warnsveld. Foto: PR

Mirjam Beltman van Zutphen Actief levert de beweegID-kist af bij zorgcentrum Den Bouw in Warnsveld. Foto: PR

BeweegID-kist van Uniek Sporten gaat de regio rond

WARNSVELD/STEDENDRIEHOEK - Uniek Sporten Stedendriehoek heeft een beweegID-kist met materialen aangeschaft om uit te lenen aan zorgcentra. Het is goed om juist in deze periode iedereen in beweging te houden. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Vorige week was de kist bij Talma Borgh in gemeente Apeldoorn en vandaag is hij afgeleverd door Mirjam Beltman van Zutphen Actief bij zorgcentrum Den Bouw in Warnsveld. Daarna gaat hij naar gemeente Epe en vervolgens staat gemeente Voorst op de planning.

Met de BeweegID kist wil men de vrijwilligers en verzorgenden graag ondersteunen om weer nieuwe energie op te doen. Zij kunnen met het spelmateriaal en de laagdrempelige instructiekaarten de doelgroep activeren om weer op gepaste afstand samen te komen en dit bewegend aan tafel of buiten doen.

Hoe gaat de uitleen?
Stuur een mail naar Ilse Wonink of bel met 06-20 82 93 36. Bij beschikbaarheid wordt de kist op de locatie gebracht en mag men er 1 week gebruik van maken. Na gebruik wordt gevraagd de materialen schoon te maken zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing. Na een week wordt de box opgehaald, gecheckt en kan ingezet worden voor een ander zorgcentrum.

De organisatie vraagt de zorgcentra om een keer tijdens een activiteit een foto te maken, die zij mogen gebruiken voor hun netwerkkanalen om zo anderen te inspireren. Meer informatie over de beweegID kist is te vinden op de website.


https://beweegid.nl