Henk Meijer. Foto: PR
Henk Meijer. Foto: PR

Directiewisseling bij PlusOV

REGIO - Per 1 februari is Henk Meijer benoemd tot directeur van PlusOV. Hij volgt Guido Eggermont op die in december 2018 op interim-basis aantrad met als doel om de organisatie van PlusOV op een stabiel niveau te brengen.

Henk Meijer vervulde de afgelopen jaren verschillende directiefuncties bij Rabobank in Oost-Nederland. Het bestuur van PlusOV ziet in hem een krachtige, verbindende directeur die de ingezette koers van PlusOV kan versterken en verder kan ontwikkelen.

Structurele invulling
Afgelopen zomer stelde het bestuur vast dat de organisatie van PlusOV voldoende stabiel is om de functie van directeur structureel in te vullen. Bestuursvoorzitter Martijn Hospers: “Als bestuur zijn we Guido Eggermont zeer dankbaar voor de geleverde prestaties en voor de wijze waarop hij zijn rol heeft vervuld. Verder hebben wij er alle vertrouwen in dat we in Henk Meijer een waardige opvolger hebben gevonden.”

PlusOV
PlusOV is de regionale vervoerscentrale van de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen.