Een kerststal in het raam. Foto: Hillie Kranendonk
Een kerststal in het raam. Foto: Hillie Kranendonk

Kerstactiviteiten van de Martinuskerk die wél doorgaan

WARNSVELD - De Martinuskerk heeft enkele activiteiten voor inwoners van Warnsveld in de aanbieding die wél door kunnen gaan, coronaproof. Werd er vorige week al ingegaan op de Kerststallen-zoektocht (een parodie op de eerder dit jaar bekende 'berenjacht'), ook staat er een wensenboom in de kern van Warnsveld, is er op 24 december om 21.00 uur een online Kerstnachtviering (kerkdienstgemist.nl > Gelderland > Warnsveld) én doet men een oproep voor 'Gastaantafel'.

In het oude dorp Warnsveld en in Leesten kun je tot en met zondag 3 januari op zoek gaan naar kerststallen in de vensterbanken van woningen. De straten staan op het puzzelblad die te vinden is op www.pknwarnsveld.nl (onder 'kinderen&jongeren, kerstpuzzels). Volwassenen kunnen daar de kerstquiz vinden. Heb je een kerststal-met-figuurtjes? Zet 'm voor het raam! Op het Kerkplein staat een grote kerstboom: Hang er een wens in! Graag zelf regenbestendig maken en een touwtje of lintje meenemen.

Gastaantafel
Wie heeft op een van de dagen (24, 25, 26 of 27 december) plaats aan de eettafel voor één, twee of drie vluchtelingen uit het AZC? Informatie of opgave via: gastaantafel20pknwarnsveld@gmail.com.

Meer informatie over alle thema's bij Liesbeth Burger; kerk.burgeres@tele2.nl of 0575-524468.