Kerstjournaal Eefde van start

Kerstjournaal Eefde van start

EEFDE - Op dinsdagavond 15 december is de eerste uitzending van het dagelijkse kerstjournaal, verzorgd door inwoners van Eefde en omstreken. Om 19.00 uur kunnen de kijkers een half uur genieten via computer, laptop, tablet of smartphone. Elke avond tot aan Kerstmis met een nieuw programma voor jong en oud, vanuit de Ontmoetingskerk of vanaf het kerkplein.

Zo zullen er optredens te zien zijn van de junioren dwarsfluitgroep van de Harmonie Gorssel/Eefde onder leiding van Anita Berrier, declamatie en verhalen door leden van de Ontmoetingskerkgemeente, muziek door fluitiste Elly Heijink en Nico Jansen op het orgel. Zang van de dorpsgenoten Erik Grootel en Alyde Touwen, begeleid door Tooske Hinloopen. Ook de Dickensgroep van Concordia Eefde komt langs evenals de midwinterhoorngroep de Joppe Bloazers. De kerkzaal en het kerkplein zijn in kersttooi met prachtige kerstbomen en schaapservice HURBY zorgt voor echte schapen in de levende stal op het kerkplein. Alles wordt georganiseerd door de groep Kerk en Samenleving van de Ontmoetingskerk.
Het kerstjournaal is nodig omdat vanwege de coronamaatregelen niemand naar de kerk mag komen. Voordeel is dat de kijkers vanuit hun warme huiskamer van al dit moois kunnen genieten, via onderstaande website.


kerkdienstgemist.nl/eefde