Foto: Ria van Geel
Foto: Ria van Geel

Kerstboom verlicht centrum Warnsveld

WARNSVELD - Heel veel is dit jaar anders dan anders, maar niet alles want ook in 2020 staat er weer een kerstboom in het middelpunt van Warnsveld. Laat het een lichtbaken zijn in deze moeilijke tijd.

Dierenweide ’t Spiker heeft in samenspraak met de Dorpsraad ook dit jaar een kerstboom geplaatst in het centrum van Warnsveld. Hovenier Luijendijk heeft tegen een gereduceerde prijs deze boom op maandag 7 december in de dierenweide geplaatst en voorzien van verlichting. Het aftuigen en afvoeren van de boom zal ook door hen verzorgd worden.

Overschot
Dit jaar heeft men de boom grotendeels kunnen betalen uit het overschot van de donaties, die men vorig jaar voor het plaatsen van een kerstboom ontving van dorpsgenoten. Als de situatie volgend jaar zo blijft, zal 't Spiker wellicht weer om donaties moeten vragen om een kerstboom te kunnen plaatsen.

De organisatie dankt de inwoners van Warnsveld die dit tot nu toe weer mogelijk hebben gemaakt. Het geeft maar weer eens aan hoeveel mensen de dierenweide een warm hart toedragen. En op zo’n mooie plek in Warnsveld hoort in de kersttijd gewoon een mooie kerstboom te staan.