In het nieuwe jaar weer naar het theater en Buitensociëteit

ZUTPHEN - Sinds eind november was Theater Hanzehof & Buitensociëteit weer geopend, maar nu heel het land in lockdown is, is dat weer voorbij. Maar voor het nieuwe jaar wordt er wel weer volop geprogrammeerd!

Er komt weer leven in de brouwerij bij Theater Hanzehof & Buitensociëteit. Het nieuwe jaar zou worden afgetrapt door Phion (voorheen Gelders Orkest), op 2 januari. De voorstelling, met walsen van Strauss, is uitgesteld. Datzelfde geldt onder andere voor de ‘Manmanman, de podcast’ (livestream).

Een tipje van de sluier van het programma: in het nieuwe jaar staan onder andere de volgende voorstellingen en concerten in Theater Hanzehof & Buitensociëteit: Ellen ten Damme, Dirk Scheele, Jandino Asporaat, We gaan weer iets leuks doen, Breaksquad, Charly Luske, Murder Ballad, Joris Linssen, Ronald Snijders, Martijn Kardol, Phion, Gerard Alderliefste, Veldhuis & Kemper, Karin Bloemen, Marinierskapel, The Kik en Ashton Brothers.

Corona werkwijze
Na de persconferentie van 8 december veranderde er weinig veranderd ten opzichte van eind november. Na die van 14 december is alles weer anders. Theater Hanzehof & Buitensociëteit heeft de programmering zó samengesteld dat het schaalbaar is; geeft de routekaart van de overheid meer ruimte, dan kan gemakkelijk opgeschaald worden naar meer bezoekers. Tickets zijn al verkrijgbaar via de website.


www.hanzehof.nl