Kerst 2020 in de Wijk Noordveen

Kerst 2020 in de Wijk Noordveen

ZUTPHEN - Kerst 2020 ziet er ook in de Wijk Noordveen anders uit dan anders. Wijkteam Noordveen, Perspectief Zutphen en wijkregisseur Kees Meijer vinden het jammer dat tijdens deze feestdagen men elkaar niet echt kan ontmoeten.

Maar om het toch wat leuker en makkelijker te maken hebben ze het volgende bedacht. Op verschillende plaatsen in de wijk zoals bij COOP, Slagerij Lammers, Cafetaria 2000, Cafetaria Goldebelds en kapsalon FF Wenne, worden verschillende kleurplaten neergelegd.

Kerstwens
Liefhebbers kunnen er een kleurplaat kiezen en hun eigen (kerst)wens maken. Er liggen ook mooie kerstzwaai-hangers. Deze kan men zichtbaar op z'n raam hangen ... en zo een glimlach op vele gezichten toveren.
Er is de keuze uit complete platen met kerstwens en al. Of kleur de plaat zelf in en voorzie hem van een eigen wens. Men kan er daarna ook een kerstspeurtocht van maken door de kerstwensen in de wijk op te zoeken.

Wijkteam Noordveen, Perspectief Zutphen en alle beroepskrachten uit de wijk wensen iedereen heel fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2021, waarin zij hopen weer vele leuke momenten te organiseren en elkaar weer echt te kunnen ontmoeten.