TUI teams Zutphen en Eerbeek ondersteunen Voedselbank

ZUTPHEN/EERBEEK - De reisbranche staat zo goed als stil maar de medewerkers van TUI in Zutphen en Eerbeek zeker niet. Normaal gesproken is men druk met het verkopen van reizen, dat zal in de toekomst ook zeker weer het geval zijn, maar op dit moment is dat vanwege de huidige omstandigheden minder. Daarom is het plan opgevat om in deze moeilijke periode de tijd nuttig te besteden door de medemens te ondersteunen door in december houdbare producten in te zamelen voor mensen die het hard nodig hebben.

In Nederland leven meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens, de TUI teams Zutphen en Eerbeek willen graag hun steentje bijdragen om deze mensen te helpen. Maar dat kunnen zij zeker niet alleen, daarvoor hebben ze hulp nodig.
Wie houdbare producten kan missen, bijvoorbeeld thee, groente in pot of blik een dergelijke of nog een plekje vrij heeft in de winkelwagen voor deze bestemming, lever deze dan bij hen in. Zij zorgen ervoor dat deze producten bij de voedselbank terecht komen.

Inleveren van producten kan tot en met 30 december op de volgende adressen: TUI Eerbeek Oranje Nassauplein 23 te Eerbeek en TUI Zutphen Groenmarkt 45 te Zutphen. Beide vestigingen zijn geopend op werkdagen van 9.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De teams hopen op een gezellige drukte in de winkels om zo op een positieve manier bij te kunnen dragen aan de werkzaamheden van de voedselbank. Op voorhand alvast dank voor ieders medewerking.