Mini Kerstmarkt bij Elisabeth

ZUTHEN - Op woensdag 16 december is er van 14.00 tot 20.00 uur een kleinschalige kerstmarkt in de tuin van wooncomplex St. Elisabeth. Enkele bewoners hebben samen met vrijwilligers van ontmoetingsplek Elisabeth het initiatief genomen om, ondanks de beperkende corona maatregelen, toch een leuke kerstactiviteit te organiseren voor de wijk.

In de tuin van het St. Elisabeth wordt een gezellige kerstsfeer gemaakt met waxinelichtjes en andere versieringen. Wie lege glazen groentepotten over heeft, kan deze inleveren in de welkomsthal van het St. Elisabeth. De organisatie kan die goed gebruiken om de looproute in de tuin te verlichten.
Bij de kerstkramen worden leuke kerstartikelen en kerstlekkernijen verkocht. De artikelen die te koop worden aangeboden zijn onder andere gemaakt door de leerlingen van de Anne Flokstra school. De lekkernijen worden klaar gemaakt en verkocht door de vrijwilligers van Elisabeth. Denk aan oliebollen, kerstkoekjes, warme chocomel en glühwein 0,0%.

Uiteraard worden bij de mini kerstmarkt de coronaregels goed in acht genomen. Niet te veel bezoekers tegelijkertijd in de tuin, voldoende afstand houden en niet in groepen met elkaar blijven staan praten. Ondanks dat is het toch een leuke gelegenheid om elkaar op afstand even te ontmoeten en een gezellige kerstsfeer met elkaar te beleven.