Verkoopdag van dubbele sets

EEFDE - Na het overweldigende succes van vorig jaar organiseert de legotheek ook dit jaar een speciale verkoopdag van dubbele sets (iets meer dan driehonderd). Dat gebeurt op zaterdag 12 december van 9.00 tot 18.00 uur. De verkoop vindt plaats (uitsluitend op afspraak met optimale RIVM-richtlijnen en veiligheidsmaatregelen) in de officiersmess van het Poortgebouw van de voormalige Detmerskazerne, omdat hier de anderhalve meter afstandsmaatregel beter uitvoerbaar is.

De verkoopdag is toegankelijk voor actieve leden. Is men (nog) geen lid en wil men wel de verkoopdag bezoeken of is het lidmaatschap inmiddels verlopen, dan dient men eerst een afspraak (06-5151 9312) te maken om een lidmaatschap af te sluiten of te verlengen.
Er worden maximaal drie afspraken per tijdslot toegelaten en er zijn 15 minuten beschikbaar om sets uit zoeken en te betalen. De bezoekers mogen met maximaal twee personen naar binnen. Er is een looproute uitgezet. De ingang is via het trappenhuis aan de oostzijde van de locatie en de uitgang is via het trappenhuis aan de westzijde. Er zijn vrijwilligers aanwezig om een en ander in goede banen te leiden. Ook op de verkoopdag is uiteraard het dragen van een mondkapje vanaf de leeftijd van 13 jaar verplicht. Voor een aantrekkelijke prijs kan men een mooie set aanschaffen en met de opbrengst van deze dag worden weer nieuwe sets ingekocht. Dus een win-winsituatie voor de koper en voor de legotheek. Er is uitsluitend contante betaling mogelijk, er is dus geen pinautomaat.

Het telefoonnummer om een afspraak te maken is 06-5151 9312.
De legotheek in Eefde is sinds november 2015 open en het gaat buitengewoon goed. Het ledenaantal heeft inmiddels de achthonderd bereikt en blijft onverminderd doorgroeien, evenals de omvang van de collectie. De legotheek is gevestigd aan het Kazerneplein 6 in Eefde.
Tijdens de kerstvakantie zijn er aangepaste openingstijden, kijk hiervoor op www.legotheek.nl in het menu Agenda.