Roparun team Zutphen zamelt geld in voor goede doel

ZUTPHEN - De Roparun is een non-stop estafetteloop in het Pinksterweekend van ruim 560 kilometer. Door het coronavirus heeft de organisatie besloten om de 30e editie alleen door Nederland te laten gaan. Maar gelukkig komen we ook weer door Zutphen.

De Roparun, waarbij in teamverband een sportieve prestatie wordt geleverd om geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto: “leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Oftewel, een avontuur voor het leven. Deze bijzondere editie ‘Roparun NL’ vindt plaats in het Pinksterweekend van 22 tot en met 24 mei 2021.

"We proberen in 2021 een prachtig bedrag op te halen voor het goede doel. Bent u ook bereid om te doneren? We maken het u zo makkelijk mogelijk met deze QR-code. Uw donatie gaat rechtstreeks naar de Roparun, en zal aan het totaalbedrag van Team Zutphen worden toegevoegd.", zo laat het Roparun Team Zutphen weten.

Doneren kan via de officiële website van de Roparun of via de QR-code bij dit artikel (bedrag invullen, bank kiezen en verder via de doneerbutton).

Voor meer informatie bezoek de website.


roparunteamzutphen.nl