Inwoner Zutphen genomineerd voor Leidinggevende van het Jaar in de schoonmaakbranche

ZUTPHEN - De jury van de Golden Service Awards heeft de twintig finalisten bekendgemaakt. In elke categorie, zijnde Schoonmaker, Schoonmaakteam, Glazenwasser en Leidinggevende van het Jaar 2020, zijn vijf finalisten in de running. Op 3 december wordt bekend wie er in de prijzen vallen. In de categorie 'Leidinggevende van het Jaar 2020' is Jan Harmsen uit Zutphen een van de finalisten.

Na deze ronde bezoeken de juryleden alle genomineerden. Op 3 december worden de vier prijzen uitgereikt. Niet alleen de Schoonmaker van het Jaar, maar ook het Schoonmaakteam, de Leidinggevende, én de Glazenwasser van het Jaar worden dan gekroond.

Op basis van diverse criteria werden de kandidaten beoordeeld, waarna de jury vijf finalisten per categorie selecteerde om door te gaan. Dat betekent niet dat de afgevallen kandidaten niet goed waren, benadrukt de jury. Integendeel. “Uit de vele en hartverwarmende inschrijvingen blijkt dat er veel toppers in de schoonmaakbranche rondlopen. Ze zijn echt het gezicht van ons vak en we mogen terecht trots zijn op hen.” Na een moeilijke, maar zorgvuldige afweging kwamen twintig genomineerden uit de bus.

In de categorie 'Leidinggevende van het Jaar 2020' is Jan Harmsen uit Zutphen een van de finalisten. Hij is werkzaam bij Visschedijk Facilitair in Hengelo (O) als Schoonmaakcoördinator 2. Over hem werd gezegd: "Jan levert met zijn tomeloze en proactieve inzet kwaliteit voor klant, medewerker, collegae en organisatie door situationeel leiding te geven en een stap extra te zetten. Hiermee verrast hij telkens de opdrachtgevers. Jan is een enthousiaste, betrokken en een natuurlijk leider: betrouwbaar, vakman, groot hart voor mens en bedrijf en afspraak is afspraak. Hij laat het oordeel los waardoor hij oprechte aandacht geeft aan ieder individu. En hij is in staat om passie voor het schoonmaakvak over te brengen naar jongeren. Een echte ambassadeur voor het specialistisch werk."

Voor alle finalisten in de verschillende categorieën, zie de website.


goldenserviceawards.nl