Han Nieuwenhuis en Johan Aalpoel van Boek en Buro van den Brink zijn zeer te spreken over de kalender en hebben de volledige etalage ermee ingericht. Foto: PR
Han Nieuwenhuis en Johan Aalpoel van Boek en Buro van den Brink zijn zeer te spreken over de kalender en hebben de volledige etalage ermee ingericht. Foto: PR

Koop lokaal, koop De Zutphense
Scheurkalender

ZUTPHEN - Koop lokaal. Mooie woorden, maar hoe lokaal kan je het hebben? De Enige Echte Zutphense Scheurkalender is bedacht, gemaakt en uitgegeven door de twee Zutphense bedrijven Lutim Creatief Mediabureau en Studio ToonWorkz, gedrukt in Zutphen door Wilco en te koop bij Boek en Buro van den Brink…. inderdaad, ook in Zutphen.

De scheurkalender is rijkelijk voorzien van de cartoons van Gert & Tess, rebussen, de mooiste plekjes in Zutphen en omstreken, evenementen en niet te vergeten de Canon van Zutphen. Kortom, een must have voor de geboren en getogen Zutphenees en iedereen die zich bij Zutphen betrokken voelt.

Han Nieuwenhuis en Johan Aalpoel, respectievelijk eigenaar en bedrijfsleider van Boek en Buro van den Brink aan de Beukerstraat in hartje Zutphen, hadden direct het volste vertrouwen in de verkoopbaarheid van de scheurkalender. “Ik had eerst wel mijn bedenkingen toen er werd verteld dat er advertenties in zouden komen”, zegt Han Nieuwenhuis. “Maar het leuke is juist dat de adverteerders een cartoon hebben gekocht, waarbij ze zelf de hoofdrol spelen. Voor iedereen is dan zo’n kalender een feest der herkenning.”

Johan Aalpoel is direct na levering van de scheurkalenders flink aan de slag gegaan met de uitstalling ervan. “Ik heb mooi materiaal gekregen zoals displays, posters, een LED-doek en originele tekeningen waarmee ik de complete etalage heb ingericht. En het werkt. Binnen een dag hadden we meer dan honderd kalenders verkocht.” In totaal zijn er 2.000 gedrukt, maar Johan verwacht, met de feestdagen in aantocht, snel door de voorraad heen te zijn. Han vult daarop aan: “En laten we eerlijk zijn, we kunnen allemaal op dit moment wel wat meer humor en vrolijkheid gebruiken. En daar helpt deze kalender ons volgend jaar dag-in-dag-uit maar mooi mee.”

Nu te koop
Scheur nu naar Boek en Buro van den Brink, Beukerstraat 77 in Zutphen, want daar is hij vanaf nu te koop. Of reserveer hem telefonisch via 0575 519 717 of per e-mail: zutphen@boek-en-buro.nl.