Wereldwinkel Eefde kijkt uit naar cadeaumaand

EEFDE - De cadeaumaand komt eraan en de Wereldwinkel Eefde is al druk bezig met de voorbereidingen.

Tony heeft voor Sinterklaas chocoladeletters met een S in echte ‘decembersmaken'. Voor de kleinste (klein)kinderen zijn er bijzondere puzzels, met extra spelletjes. Ook voorleesboekjes, die ze daarna zelf kunnen gaan lezen. En wat te denken van ‘ouderwets degelijk' houten speelgoed op wieltjes? Voor de iets grotere kinderen kaarten die ze zelf kunnen kleuren. Natuurlijk horen daar kleurpotloden bij.
Vilt is nog steeds erg in trek. 'Sjaal met een verhaal' levert kinderpoppen en tasjes van aaizacht vilt in vrolijke primaire kleuren. Voor moeder heeft Sjaal met een verhaal naast aparte vilten sjaals ook mooie tassen en kettingen en kralen voor de doe-het-zelvers.
De kou en corona dwingen de mensen om veel binnen te blijven. Dus maken we het binnen gezellig met extra kaarslicht en lekkere geurtjes. (Geur)kaarsjes te kust en te keur, wierook in vele varianten. Voor de vrolijke noot in huis zijn er felgekleurde vazen en potten, waar je vrolijk van wordt. Of liever zo'n prachtig gekleurd bronzen beeldje uit Burkina Faso? Maar misschien heeft hij toch liever een scooter of auto van gerecycled metaal? Sinterklaas en de kerstman hebben het allemaal.

Kalenders
Ook wordt het hoog tijd voor nieuwe agenda’s en kalenders. De OxfamNOVIB kalender 2021 is weer een lust voor het oog (het brede formaat doet het heel goed in de wc) en de winst gaat naar het goede doel. De agenda’s hebben al jaren hun populariteit bewezen.
De Wereldwinkel aan de Schoolstraat 17A houdt - mits er geen totale lock-down komt - de openingstijden tot eind van het jaar in stand. Klanten kunnen van dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 16 uur binnenlopen, mét mondkapje. Ook de andere regels worden gevolgd.


wereldwinkeleefde.nl