Aljan Talens (l.) kwam de cheque persoonlijk overhandigen aan de Overtuin. Foto: PR

Aljan Talens (l.) kwam de cheque persoonlijk overhandigen aan de Overtuin. Foto: PR

Aljan Talens Haarmode springt De Overtuin bij

WARNSVELD - Mede dankzij een flinke bijdrage van Aljan Talens Haarmode kan de Overtuin in Warnsveld werk maken van het tweede project dat moet worden uitgevoerd in het kader van de benoeming tot Monument van het Jaar: een nieuwe zichtlijn in de tuin naar het fraaie huis Welgelegen.

Toen de Overtuin in 2019 deze onderscheiding te beurt viel moest de organisatie verschillende projecten presenteren waarvoor actie zou worden gevoerd. Het eerste was de vervanging van alle aangetaste buxus in de tuin door taxus. En binnenkort gaat het tweede project van start. Dit werd mogelijk dankzij de bijdragen van de ‘Vrienden van de Overtuin’ en verscheidene Warnsveldse ondernemers.
Een van die ondernemers, Aljan Talens Haarmode, organiseerde een eigen actie, waarbij zijn klanten hun gespaarde punten konden doneren voor de Overtuin. Aljan verdubbelde de bijdragen wat het prachtige resultaat van 500 euro voor de stichting opleverde. Het bestuur van de Stichting Warnsveldse Monumenten wilde dit mooie gebaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan en nodigde Aljan uit om de cheque persoonlijk te komen overhandigen. In de Overtuin werd de waardering voor zijn actie nogmaals uitgesproken en Aljan hartelijk bedankt voor zijn initiatief.

De Overtuin gaat ook het komende jaar verder met het voeren van acties in het kader van de titel Monument van het Jaar.

Aljan Talens. Foto: PR