Bakker Van Zuijlen is een van de leveranciers. Foto: PR

Bakker Van Zuijlen is een van de leveranciers. Foto: PR

Online speculaas bij WSV volleybal

WARNSVELD - De herfst is weer in volle gang en dat betekent voor WSV volleybal dat het hoog tijd is voor de jaarlijkse Speculaasactie. Het is een van de vele mooie activiteiten van de evenementencommissie waardoor de Warnsveldse vereniging de noodzakelijke materialen kan aanschaffen. Iedereen helpt mee om de club financieel te steunen. WSV volleybal laat zich niet uit het veld slaan en wil, zodra er een positief fluitsignaal klinkt, weer mooie evenementen neer gaan zetten, zoals het jeugdkamp, de sinterklaasviering en het kerstmixtoernooi met bingo.

De lokale ondernemers worden eveneens gesteund, want de evenementencommissie heeft een mooie selectie gemaakt uit het aanbod van Bakkerij van Zuijlen en Bakkerij Eklund. Dit jaar zitten in het actie-assortiment: Schwarzwalder koeken, speculaas-koekjes-cake, speculaasbrood en gevulde of brokken speculaas. Daarnaast zijn dit jaar ook overheerlijke bakkerskruidnoten te bestellen. Alles wordt door beide bakkers speciaal gemaakt voor WSV volleybal.
Dit jaar vraagt ook van WSV een nieuwe aanpak. Daarom is de Speculaasactie online opgezet. Er kan via internet worden besteld en ook de betalingen vinden ‘corona-proof’ plaats via IDeal. Met een paar klikken is de bestelling geregeld op onderstaande website. Bestellingen kunnen alleen worden opgehaald. Meer informatie daarover wordt later gecommuniceerd via dezelfde website. WSV werkt er hard aan om uit te puzzelen hoe dit ‘corona-proof’ kan gebeuren.


www.wsvvolleybal.nl/nieuws/speculaasactie/