Russisch orthodoxe koormuziek

Concert cellowercken met ‘Eternal Memory’ in de serie Muziek- Werck-t

ZUTPHEN - Op zaterdag 24 oktober zijn er weer twee concerten te bezoeken in de serie MuziekWerck-t in Dat Bolwerck. Deze zaterdag is dat cellowercken met ‘Eternal Memory' door de cellisten Tina Yang, Celia Camacho, Ingunn Kristjansdottir en Jeroen den Herder van Cellowercken, met Hua Hsuan Lee als pianiste. Men kan 24 oktober om 19.00 en 20.30 uur het concert bijwonen in Dat Bolwerck in Zutphen.

De Russisch orthodoxe koormuziek staat centraal, gespeeld door cello kwartet. Het programma omvat verder composities van Arvo Pärt voor piano, en voor cello en piano de Prayer van Ernest Bloch en ‘louange à l’eternité de Jesus’ van Olivier Messiaen.

Aanpassingen vanwege maatregelen
Er was een cellomasterclass gepland in Dat Bolwerck, maar door de nieuwe maatregelen kunnen er geen studenten uit het buitenland komen. In overleg met Dat Bolwerck is er besloten wel het zaterdagavond concert te geven. In Dat Bolwerck kan CelloWercken met inachtneming van de maatregelen twee keer een concert voor 25 personen geven.

Informatie en kaartverkoop
Entree 25 euro. De kaarten zijn te koop via www.datbolwerck.nl - ticketpagina. De regels van het RIVM worden in acht genomen.