Warnsveldse Boys neemt drie punten mee naar huis

WARNSVELD - Op zondag 11 oktober speelden de mannen van Warnsveldse Boys tegen Sportclub Brummen. De eerste helft waren de mannen van Michel Feukkink de betere ploeg, en hadden veel balbezit.

In de 23ste minuut kreeg Warnsveld een strafschop mee en wist Bart Spijkers de bal strak in de kruising te schieten. 0-1. Aan het einde van de eerste helft leek Brummen wat gevaarlijker te worden, maar het ontbrak aan de afronding, waardoor het niet heel gevaarlijk werd voor het doel van de uitstekend keepende Erik Wijnbergen. De ploegen gingen met een 0-1 stand op het scorebord de rust in.

Brummen begon de tweede helft sterker en in de 55ste minuut belandde een schot op de paal bij het doel van Warnsveld. Nog geen 2 minuten later voorkwam de Warnsveldse doelman een gelijke stand op het scorebord. In de 61ste minuut wisten de Boys uit Warnsveld dan toch de voorsprong te vergroten doordat Jarvin de Haan de bal beheerst in de korte hoek wist binnen te schieten. Brummen ging steeds verder naar voren voetballen en dit leverde ook kansen op voor de thuisploeg van Mark Horsman, maar ze wisten deze niet te benutten. In de 81ste minuut legde de scheidsrechter de bal op de stip voor het doel van Warnsveld, en kreeg Brummen de kans om in te lopen. Wederom liet de keeper van Warnsveld zien dat hij in een uitstekende vorm verkeerd en wist de penalty te stoppen. De spanning liep nog even op toen Brummen in de 87ste minuut de 1-2 op het scorebord liet aantekenen, maar de voorsprong van Warnsveld was voldoende en zo konden de Boys 3 punten mee terug naar huis nemen.