Laatste Opentuindag Overtuin

WARNSVELD - Op zondag 18 oktober is de Overtuin voor de laatste keer dit seizoen open voor bezoekers. De in de landschapsstijl aangelegde tuin ziet er met al zijn herfsttinten prachtig uit. Zo is de oude Japanse esdoorn dieprood gekleurd en met de donkerroze struikhortensia die er voor staat zorgt dat voor een prachtig plaatje. De oude majestueuze kastanjeboom uit 1832 staat als een monument in de tuin.

Alle fruitbomen in de tuin hebben vruchten gedragen, van appels tot kweepeer. En op het terras betekent dat genieten van het overheerlijke appelgebak en appelsap, gemaakt van appels uit eigen tuin. Voor de liefhebber zijn er 5 liter pakken te koop. En er is weer Overtuin-honing verkrijgbaar van huisimker Freek Driessen. In de galerie is het de laatste dag om de expositie 'Kippenvel op mijn armen' van Rudy Volbeda te bezichtigen. In verschillende formaten heeft hij voornamelijk landschappen geschilderd, meestal tot stand gekomen ‘en plein-air’. Het is tevens de laatste dag dat er plantjes bij de ingang van de Overtuin worden verkocht en in de galerie handgemaakte dames- en herenhoeden.

De Overtuin ligt aan de Molenstraat 6 te Warnsveld. De tuin is geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Entree voor Vrienden van de Overtuin vrij, overige bezoekers betalen 3 euro.


deovertuin.nl

0575-559989