Eindpresentatie masterclass Het Romantische Lied gaat door

Met Johannette Zomer, Marien van Nieukerken en studenten

ZUTPHEN - Van 9 tot 11 oktober vindt de Masterclass van Marien van Nieukerken (pianist) en Johannette Zomer (sopraan) plaats, waaraan tien duo’s deelnemen uit binnen – en buitenland. Op 11 oktober kan men het slotconcert bijwonen om 16.00 uur in Dat Bolwerck in Zutphen.

Zomer Academie Zutphen is weer begonnen met masterclasses met inachtneming van de COVID-19 maatregelen. Bestaande duo’s en solisten/pianisten uit binnen- en buitenland krijgen drie dagen lang les van pianist Marien van Nieukerken en sopraan Johannette Zomer. Traditiegetrouw sluiten de masterclasses van de Zomer Academie Zutphen af met een slotconcert met deelnemende studenten en masters.

Gewijzigde locatie
Het slotconcert was gepland in de Dorpskerk in Vorden maar op deze locatie kan het helaas niet doorgaan. In overleg met Dat Bolwerck, waar ook de masterclasses zijn, is besloten daar ook het afsluitende concert te geven om 16.00 uur. In Dat Bolwerck kan de Zomer Academie Zutphen met inachtneming van de maatregelen toch een concert voor 30 personen geven. Als er genoeg animo is, vindt er om 17.30 uur nog een tweede concert plaats.

Heeft u al kaarten gereserveerd via de Dorpskerk in Vorden? Neem dan even contact op via info@sparrowtree.nl

Informatie en kaartverkoop
Entree 12,50 euro. De kaarten voor slotconcert Het Romantische lied – Liedklas voor duo’s zijn te koop via www.zomeracademiezutphen.nl.

Let op: Blijf thuis bij griepklachten. Koop alleen tickets voor personen woonachtig in één huishouden. Bent u niet uit één huishouden, geef dat dan aan bij de bestelling. Alles is onder voorbehoud van de op dat moment geldende aanwijzingen vanuit het RIVM.