Bakkersbonnenactie Excelsior dit jaar online

WARNSVELD - Ieder najaar houdt muziekvereniging Excelsior Warnsveld een actie, waarbij leden van het orkest tegoedbonnen van bakker Van Zuijlen verkopen. Van elke verkochte bon gaat er 1 euro naar de vereniging. In verband met Covid-19 komen de leden van Excelsior dit jaar niet fysiek langs de deuren om de bonnen te verkopen. In plaats daarvan verloopt de verkoop online, dat gebeurt in de week van 11 tot en met 17 oktober.

Men kan de bonnen in die week online bestellen, vervolgens leveren de leden van Excelsior de bestelde bonnen thuis af, via de brievenbus. Voordeel is dat men zelf kan bepalen wanneer en hoeveel bonnen men afneemt én men hoeft geen contant geld in huis te hebben. De bonnen zijn via het bestelformulier op de website te bestellen en via Ideal te betalen.

Eén bon kost 5 euro en dit bedrag is bij bakker van Zuijlen te besteden. De bonnen zijn onbeperkt geldig. De bonnen worden in de week van 19 tot en met 26 oktober door de brievenbus gedaan. Excelsior ontvangt per verkochte bon 1 euro. Dit is voor de vereniging, nu vanwege corona veel inkomsten wegvallen, zeer welkom.


excelsiorwarnsveld.nl