Floor Wittink. Foto: PR
Floor Wittink. Foto: PR

Tweede serie MuziekWerck-t

ZUTPHEN - De MuziekWerck-t zaterdagavondconcerten in Dat Bolwerck krijgen een vervolg. Johannette Zomer en Jeroen den Herder verzorgen wederom de artistieke invulling en hebben binnen deze tweede reeks MuziekWerck-t concerten, series zang, cello, eigentijds, piano en overig ontwikkeld. Het eerste concert is al op zaterdagavond 3 oktober: 'Misschien wisten zij alles' door Floor Wittink. Een vertelconcert waarin zij verhalen smeedt van Toon Tellegen en muziek speelt van onder meer Schubert, Bach en Ravel. Zichzelf begeleidend op piano en saxofoon speelt en vertelt Floor enkele absurdistische verhalen over de mier en andere dieren uit het gelijknamige boek van deze schrijver, arts en dichter. Muziek en vertellingen vormen een subtiele eenheid, die ontroert, verrast en je laat wegdromen.

Dat Bolwerck neemt alle coronaregels bij deze concerten in acht, waaronder de anderhalve meter afstand tussen de stoelen en een goede ventilatie.

Het programma, altijd op zaterdagavond, heeft twee aanvangstijden: 19.00 en 20.30 uur. Kaartjes: 15 euro voor de musici en 10 euro voor Dat Bolwerck, samen 25 euro per persoon per concert. Te koop via de ticketpagina (online ticketverkoop) van Dat Bolwerck, zie link naar deze ticketpagina op www.datbolwerck.nl. Kijk voor het hele programma op: datbolwerck.nl/muziekwerck-t.