Voorstelling over Sand en Chopin komt naar Dat Bolwerck

ZUTPHEN - Op zondag 27 september om 16.00 uur speelt pianiste en componiste Heleen Verleur het theatrale concert ‘George Sand en Frédéric Chopin, over de dramatische liefdesrelatie tussen de rebelse Franse schrijfster en de Poolse componist, in Dat Bolwerck.

Je bent in Parijs en je staat oog in oog met een vrouw in mannenpak en met hoed: de Franse schrijfster George Sand (1804 - 1876). Ze is even terug, om een misverstand op te helderen. Sand vertelt verhalen over liefde, heimwee, verdriet en blijdschap. Wat zagen zij in elkaar: Chopin, de componist met de zwakke gezondheid, en deze stoere, sigarenrokende vrouw?

De muzikale theatervoorstelling ‘George Sand en Frédéric Chopin’ neemt je door gebruik van eenvoudige, effectieve middelen mee in de romantische tijd van Sand en Chopin. Ook de pianomuziek van Chopin illustreert wat er in het verhaal gebeurt. De voorstelling is bedoeld voor volwassenen, maar door de interactieve grapjes is het ook leuk voor kinderen vanaf een jaar of zeven.

Alle coronaregels worden bij deze concerten in acht genomen. Kaartjes te koop via de ticketpagina van Dat Bolwerck. Meer info over de voorstelling: www.heleenverleur/vertelconcerten.org.


www.datbolwerck.nl