Inschrijven voor Academie Zutphen

ZUTPHEN - De vakantie is een periode van rust en bezinning. Leuke ideeën opgedaan of mooie plannen gemaakt? Academie Zutphen helpt je bij het verder ontwikkelen. Inschrijven kan tot 7 oktober.

Academie Zutphen is er voor ondernemende mensen. Voorwaarden om deel te nemen zijn een goede motivatie en een plan waar de Zutphense samenleving beter van wordt. In zeven sessies ga je met een groep van zes tot acht deelnemers je eigen plan uitwerken tot een zelfstandig project of een eigen onderneming. De groep wordt begeleid door Ben Koeze en Lex Hemelaar van Stadsonderneming Zutphen. Ben heeft startende ondernemers in diverse sectoren begeleid in zijn werk voor Social Enterprise en met zijn bedrijf 'Ons Mannetje'. Enkele Zutphense ondernemers brengen als gastsprekers inspiratie en kennis in. En natuurlijk helpen de deelnemers elkaar waar mogelijk. De tweewekelijkse werksessies starten op maandagavond 12 oktober. Locatie in Zutphen en volledig corona-proof.

Vierde jaar
Deelnemers aan de vorige edities kijken met voldoening terug. Ingrid te Brake startte met ‘De Verborgen Tuin’ als natuurcoach voor vrouwen: “Academie Zutphen vond ik zó stimulerend. Je spreekt je dromen uit en maakt ze concreet. Zo kom je erachter wat nodig is”. Ludewien Zweerus begon onder de naam ‘Kunst en Meer’ met culturele uitstapjes voor minima: “Academie Zutphen hielp me met de doorontwikkeling van mijn plannen en met de fondsenwerving”. Brusley Mpofu werkte zijn ideeën voor bedrijfsuitjes verder uit: “Academie Zutphen geeft je het gevoel dat het écht kan. Heel inspirerend. Je gaat er zelf in geloven”. Alle ervaringen van oud-deelnemers vind je op www.stadsondernemingzutphen.nl.

Voor meer informatie bel je met Ben Koeze (06 229 84 668) of Lex Hemelaar (06 414 435 60). Aanmelden doe je via info@stadsondernemingzutphen.nl. Na je aanmelding volgt een intakegesprek.

Academie Zutphen is een initiatief van Stadsonderneming Zutphen, een onafhankelijke stichting die initiatieven van burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties ondersteunt. Zo wil ze een beweging op gang brengen waarin mensen meer zelf organiseren. Voor meer informatie: www.stadsondernemingzutphen.nl.