Leon Knuttel tijdens het maken van het tweede doelpunt. Foto: Suzanne Halfmouw

Gelijkspel BSC Unisson - Warnveldse Boys

WARNSVELD - Zondag 30 augustus stond de eerste officiƫle KNVB-wedstrijd weer op het programma van de Warnsveldse Boys. De eerste wedstrijd in de beker werd afgewerkt tegen BSC Unisson uit Boekelo.

In de eerste helft werd niet zuinig omgegaan met het balbezit waardoor de tegenstander er de snelheid kon uithalen. De 0-1 voor de Boys werd op het scorebord gezet door een doelpunt van Leon Knuttel. Op snelheid kwam hij naar binnen en schoot met zijn linkerbeen de bal richting goal en deze werd van richting veranderd: 0-1. Er kwamen nog wel enkele mogelijkheden voor de Boys maar de rust werd ingegaan met een 1-1 want halverwege de eerste helft trok BSC Unisson de stand gelijk.
De Boys begonnen niet scherp genoeg aan de tweede helft want na een technische fout kwam BSC Unisson op een 2-1 voorsprong. Halverwege de tweede helft maakte Leon Knuttel weer de gelijkmaker 2-2 , na een slimme steekbal van Jarvin de Haan. Er werd na de rust in een hoger tempo gespeeld zodat de Boys de bovenliggende partij was maar ondanks de vele mogelijkheden en kansen eindigde deze eerste officiƫle wedstrijd van het seizoen in een 2-2.

Zondag 6 september om 14.00 uur staat de volgende bekerwedstrijd op het programma thuis tegen Spc. Lochem.