Vérian biedt zorg bij de cliënt thuis

ZUTPHEN/WARNSVELD/EEFDE - Vérian is een ambitieuze thuiszorgorganisatie en volop in ontwikkeling. Bij Vérian levert men dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van de cliënten. Samen levert men de beste zorg bij de cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past. Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg.

In Zutphen, Warnsveld en Eefde levert de thuiszorgorganisatie naast Verpleging en Verzorging ook Specialistische Verpleegkundige Zorg, Huishoudelijke Ondersteuning (m.u.v. Eefde), Nacht- en Waakzorg, Casemanagement Dementie en Personenalarmering met professionele opvolging.

Binnen Vérian werkt men met een grote groep gespecialiseerde verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten op allerlei gebieden. Daarnaast levert men toenemende mate gespecialiseerde verpleegkundige zorg die voorheen in het ziekenhuis werd gegeven. Door bijvoorbeeld chemokuren thuis, dialyse thuis en het parenteraal toedienen van verschillende medicatie.

Kijk op www.verian.nl voor meer informatie of neem contact op met de Zorgcentrale (bereikbaar 24/7) via (088) 126 3 126 of mail naar welkom@verian.nl.