Neem plaats op de stoel van de ondernemer

ZUTPHEN - Durf jij in de spotlights te gaan zitten om je te laten bevragen door andere ondernemers? Op 27 augustus organiseert het Ondernemerscafé Zutphen weer een nieuwe 'Stoel van de Ondernemer'. In dit extra zomer-Ondernemerscafé nemen zes ondernemers plaats op de stoel.

Als ondernemer word je vaak uitgenodigd om een pitch te houden. Eén minuut waarin je vertelt wie je bent en wat je doet is vaak veel te kort. Vorige edities van de Stoel leverden fantastisch authentieke portretten op van lokale ondernemers die levendiger waren dan welke pitch dan ook, die informatie gaven waar we zelf om vroegen en die daardoor meer bij bleven dan wanneer iemand één minuut op het zenden van informatie staat. Het nodigt uit om te vertellen vanuit wie je echt bent en daardoor authentiek. Daarnaast ontstaan vragen uit echte interesse waardoor er ook echt geluisterd en gekeken wordt.

Het Ondernemerscafé Zutphen wordt gehouden op donderdag 27 augustus bij De Pauw in Warnsveld. Inloop vanaf 18.00 uur, aanvang 18.30 uur. Toegang is vrij; de kosten voor de maaltijd bedragen slechts 17 euro, exclusief drankjes. Graag aanmelden via Eventbrite (https://bit.ly/33O93wB) voor maandag 24 augustus 17.00 uur.

Voor meer informatie mail naar contact@ondernemerscafezutphen.nl of neem contact op met Jan-Harmen de Goeijen van DGA Bedrijfsadvies (06-25438859) of Bianca Procee van People2Move (06-51813571).