Cinemajestic wordt partnerbioscoop van Kinepolis

Cinemajestic wordt partnerbioscoop van Kinepolis

ZUTPHEN - Kinepolis kondigt met trots aan dat haar groep van aangesloten partnerbioscopen per 1 september dit jaar zal worden uitgebreid met servicebioscoop Cinemajestic in Zutphen. Enige tijd geleden is deze afspraak beklonken in de Utrechtse bioscoop van Kinepolis, waar tevens het hoofdkantoor gevestigd is.

Kinepolis kent een intensieve samenwerking met 13 partnerbioscopen waar zij de programmering voor verzorgen, van reguliere films tot alternatieve content. Daarnaast biedt Kinepolis de mogelijkheid om kennis en expertise met elkaar te delen binnen de groep door o.a. partnerdagen te organiseren. Doordat deze ervaren bioscoopondernemers de krachten bundelen met elkaar én met Kinepolis, kan ook qua bioscoopexploitatie het beste resultaat behaald worden.Cinemajestic zal per 1 september a.s. toetreden in de Kinepolis Bookingsgroep.“Wij zijn trots op deze waardevolle toevoeging aan onze partnerbioscopen en heten Cinemajestic van harte welkom in de Kinepolis familie.”zo laat Jacqueline Aarts, Country Manager Box Office Sales & Marketing Kinepolis, weten.

Door ons aan te sluiten bij Kinepolis heeft Cinemajestic een partner gevonden met dezelfde passie voor films en toewijding. Wat betekent dat de bezoekers centraal staan en het bieden van een echte belevenis voorop staat. Met deze samenwerking zullen er meer evenementen en speciale voorstellingen georganiseerd worden in Zutphen. Denk hierbij aan de kleuterbios in samenwerking met de Efteling, exclusieve concerten en meer.‘’Met deze samenwerking kunnen we onze bezoekers een gevarieerd en veelzijdig programma bieden. Bezoekers zullen worden verrast met nieuwe unieke filmevenementen. We zijn blij een partner te hebben gevonden waarmee we kunnen sparren en waardoor de servicebioscoop zijn unieke karakter behoud. Met deze stap kunnen we onze bezoekers mooie filmevenementen aanbieden en hebben we een echte partner gevonden om mee te sparren.”aldus Cynthia Marras, Eigenaar Servicebioscoop Cinemajestic Zutphen

Over Servicebioscoop Cinemajestic Zutphen
Cinemajestic bestaat nu bijna 12 jaar met als trotse eigenaren Ron Gerrits en Cynthia Marras. De bioscoop is de enige servicebioscoop in de regio. Druk in de bioscoopzaal op de serviceknop en een medewerker komt de bestelling opnemen aan de stoel. Het assortiment is uitgebreid. Natuurlijk kijken bezoekers de nieuwste blockbusters in bioscoopzalen die voorzien zijn van groot beeld en de nieuwste technieken zoals 3D HFR en 360-graden geluid. Alleen zo beleeft de bezoeker de film zoals deze echt door de filmmakers is bedoeld. De bioscoop is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is op 10 minuten loopafstand van het station te vinden. Voor de deur parkeren is veilig en gratis.