60-plussers in actie

ZUTPHEN - NOLANO is de nieuwe ontmoetingsvereniging voor 60-plussers. NOLANO staat voor ‘nog lang niet oud’, een naam met een knipoog. Het is een vereniging waar je jezelf mag zijn en waar je anderen ontmoet als je daar zin in hebt. Bij NOLANO kan men genieten van diverse activiteiten. In een aantal weken tijd zijn al meer dan zeventig mensen lid geworden van NOLANO.

NOLANO is gestart met een zomerprogramma vol met kunst-, film-, muziek- en creatieve activiteiten. Het zomerprogramma werd bekendgemaakt via de pagina ’60 plus in actie’ in Weekblad Contact van 8 juli jl. Deze pagina verschijnt vanaf medio september tweewekelijks en geeft een overzicht van activiteiten voor 60-plussers.

Elk bedrijf of organisatie kan zijn/haar activiteiten aanbieden om op deze pagina te worden geplaatst. De pagina wordt gemaakt door een redactieteam van 60-plussers die zich hiervoor belangeloos inzetten.

Activiteiten plaatsen op ’60 plus in actie’ of in het redactieteam plaatsnemen? Neem dan contact op met Lex Hemelaar via redactie@nolano.nl of 06 414 435 60.

’60 plus in actie’ is een initiatief van Stadsonderneming Zutphen in samenwerking met Contact Zutphen/Warnsveld. Voor meer informatie over NOLANO en lid worden, zie de website of neem telefonisch contact op.


www.nolano.nl

06 - 414 435 60