Wijziging bereikbaarheid Boodschappendienst

ZUTPHEN - Sinds afgelopen 20 maart kunnen bewoners uit de wijk Noordveen in Zutphen zes dagen per week een beroep doen op de vrijwilligers van Boodschappendienst Noordveen. Inmiddels zorgden versoepelingen van de corona-maatregelen ervoor dat voor veel wijkbewoners het leven in een wat meer normaal ritme gekomen is. Het corona-virus is echter nog niet weg en de behoefte aan de diensten blijft. Zodoende is besloten om per 3 augustus de bereikbaarheid van Boodschappendienst Noordveen te versmalling naar drie dagen per week.

Op basis van de bijna negentig tot nu toe ontvangen aanvragen is gekozen voor bereikbaarheid op de dinsdag, donderdag en vrijdag met ingang van 3 augustus. Deze wijziging geldt ook voor de diensten ‘praatje, belletje en hond’. Het inmiddels ervaren telefoonteam is ervan overtuigd dat het geen probleem is om hetzelfde aantal aanvragen te kunnen blijven behandelen.

Overigens is het tot en met zaterdag 1 augustus nog mogelijk om op alle dagen, behalve de zondag, een aanvraag te doen. Inwoners van Noordveen kunnen hiervoor tussen 10.00 en 12.00 uur bellen naar 06-11646650.


noordveenzutphen.nl