Start oudercafé

ZUTPHEN - In de zomervakantie organiseren Wijkcentrum Waterkracht en Home-Start een wekelijks oudercafé. Van woensdag 22 juli tot en met 26 augustus zijn ouders, met de kinderen, van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom om in Waterkracht aan te schuiven voor een kopje koffie.

Wijkcentrum Waterkracht, aan de Ruys van Beerenbrouckstraat in winkelcentrum Waterkwartier, is een ontmoetingsplek waar veel activiteiten voor en door bewoners georganiseerd worden. Vrijwilligers van Home-Start ondersteunen wekelijks gezinnen. Samen organiseren zij in de zomervakantie een oudercafé, waar ouders elkaar gezellig kunnen ontmoeten.

Op maandag 20 juli is de schoolvakantie begonnen. Veel gezinnen zullen deze weken gewoon thuis zijn. Heb je zin om even met de kinderen de deur uit te gaan? Zoek je wat gezelligheid in de vakantie? Wil je een praatje maken met andere ouders? Wil je op nieuwe ideeën komen voor leuke activiteiten of ervaringen uitwisselen over de kinderen? Kom dan langs in het oudercafé!

Ouders en kinderen kunnen op de woensdagmorgen vanaf 22 juli tussen 10.00 en 12.00 uur aanschuiven in Waterkracht voor een kopje koffie of thee. Het eerste kopje is gratis. Terwijl de ouders gezellig met elkaar praten, kunnen de kinderen samen spelen. Voor de kinderen is er elke week iets te doen, zoals voorlezen of theater.