BuBLBL troubadours kijken uit naar optreden in de theetuin: Eindelijk weer buiten spelen! Foto: PR
BuBLBL troubadours kijken uit naar optreden in de theetuin: Eindelijk weer buiten spelen! Foto: PR

'Anderhalve metersessies' in theetuin

Zondag middag 19 juli geven de troubadours van BuBLBL een optreden

VIERAKKER - De BuBLBL troubadours spelen zondagmiddag 19 juli vanaf 14.30 uur twee 'Anderhalve meter sessies' in theetuin Vierakker (IJselweg 13) in het buitentheater. Er is ruimschoots plek in de buitenaccommodatie om met inachtneming van de bekende anderhalve meter te kunnen spreken van corona-proof.

Ook op het buitenterras kan men een drankje drinken met op de achtergrond het troubadours-repertoire, van aanstekelijke vrolijkheid tot ontspoorde liefdesverhalen tot enige betrokkenheid op de samenleving. Het Nederlandstalige programma herbergt luisterliederen van bekende 'troubadours' in het folk-genre van Gerard van Maasakkers, Alex Roeka en Bram Vermeulen tot Kommil Foo en van Cornelis Vreeswijk tot Robert Long.

Het gezelschap bestaat uit John Blijenberg (zang en voordracht), Lejo van Bloois (mondharmonica, percussie en zang) en Marcel Bugter (gitaar, piano en zang). De doorgang van de voorstelling is afhankelijk van droog weer. De toegang is gratis, een vrije, contante gift na afloop wordt gewaardeerd.


bublbltroubadours.nl