Hiske en Job. Foto: PR
Hiske en Job. Foto: PR

Jazzconcert in de openlucht

ZUTPHEN - Nu het binnen slechts met veel beperkingen kan in verband met corona is de weg naar buiten gauw gevonden bedacht Frank Ong-Alok. Deze organisator en musicus met een voorliefde voor jazz gaat in samenwerking met camping Het Waldhoorn coronaproof optredens buiten doen. Zondag 19 juli komen Hiske Oosterwijk en gitarist Job Posthuma uit Groningen het spits afbijten.

Zangeres Hiske Oosterwijk is afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium. Ze is actief in verschillende projecten, componeert ook haar eigen muziek, schrijft teksten en geeft daarnaast les. Hiske heeft al op vele podia over de wereld mogen optreden, samen met band en of met orkest, maar ze houdt ook erg van de intiemere setting met enkel gitaar en zang.
Job Posthuma studeerde jazz gitaar aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. In de jaren daarna was hij een vaak gezien gezicht in de Nederlandse 'pop scene', waar hij met veel bekende artiesten speelde. Tegenwoordig volgt hij zijn hart en combineert hij zijn vier grote liefdes: blues, groove, mooie songs en jazz, waarmee hij zich ten doel stelt betekenisvolle muziek te maken die de luisteraar raakt. Job en Hiske vullen elkaar naadloos aan en brengen bekende songs smaakvol ingevuld met kleurrijke klanken.

De toegang is vrij en een donatie is welkom. Er is voldoende ruimte, neem wel een stoeltje mee of een deken voor in het gras. Aanvang 12.00 uur.