De initiatiefnemers voor de film, v.l.n.r.: Rob Hulshoff, Gerard Derksen, Cyril Hendriks en Meindert Hagenbeek. Foto: PR
De initiatiefnemers voor de film, v.l.n.r.: Rob Hulshoff, Gerard Derksen, Cyril Hendriks en Meindert Hagenbeek. Foto: PR

Warnsveld krijgt een nieuwe film

WARNSVELD - Op initiatief van Rob Hulshoff is een viertal Warnsvelders begonnen met de opnamen van een film: Dorp Warnsveld 2020. Dit beelddocument is een navolging van de film over Warnsveld die gemaakt is in 1966.

Hulshoffs mede-initiatiefnemers voor de film zijn Gerard Derksen, Cyril Hendriks en Meindert Hagenbeek. Het viertal probeert met de film, die een geschatte duur zal hebben van 45 minuten, een brug te bouwen tussen het Warnsveld van 1966 en het Warnsveld van nu. Het is de bedoeling de film in de maand november te vertonen. Geïnteresseerden kunnen hem dan in het Nutsgebouw komen bekijken.

De opnamen beginnen op vrijdag 12 juni. Het team zal proberen in een aantal draaidagen een mooi document neer te zetten met hopelijk historische waarde voor alle inwoners. De Warnsvelders gaan proberen een spontane film te maken en hopen op de spontane medewerking van de inwoners, als zij de filmers tijdens een van de draaidagen tegenkomen of als deze een vraag willen stellen.

De voortgang is te volgen op de Facebookpagina Dorp Warnsveld en via deze krant.