Heropening Tessa's Place

ZUTPHEN - Tessa's Place is vanaf woensdag 3 juni heropend. Tessa is zeer verheugd om weer open te kunnen en iedereen te mogen ontvangen en verwennen met het nieuwe voorjaarsmenu. Uiteraard zal dit nu met enige aanpassingen gebeuren en dit alles conform de hygiëne richtlijnen rondom de corona-situatie. Veder is men verplicht naar de gezondheid van de gasten te vragen.

Tessa: "We hebben de binnenruimte aangepast zodat er voldoende afstand en ruimte voor onze gasten zal zijn en we zorgen voor veel frisse lucht (circulatie). Ons restaurant biedt vanwege het formaat nog steeds voldoende ruimte voor iets grotere gezelschappen die iets willen komen vieren of nuttigen. Het terras is verdriedubbeld en biedt hierdoor wederom een heerlijke verblijfplek. Met een nieuwe stamtafel van formaat zal er ook daar voor iets grotere gezelschappen voldoende afstand en ruimte zijn". Reserveren kan per telefoon/app maar ook aan de deur.

Secret diner by moonlight
Op 5 juni vindt weer een van de 'secret diners' plaats, dit keer met een maximum aantal gasten van 20 personen, aanmelden kan op de website of per telefoon/app (0575-202040 of 06-43480798). "We hopen op een zonnige zwoele avond zodat we heerlijk buiten kunnen vertoeven”. Dit alles onder begeleiding van live muziek van het Duo d'Accordage.

Maaltijd van de dag to go
Van woensdag tot en met zondag worden maaltijden gekookt die opgehaald kunnen worden. De gerechten zijn te vinden op de Facebookpagina van DelicaTessa of ga naar de website. Snel reserveren? Bel dan direct op: 0575 202040 of via whatsapp 06-43480798. De maaltijd van de dag kost 12,50 euro. Ook drankjes kunnen erbij besteld worden.

Picknicktas voor 2 personen
Ook biedt Tessa's Place een picknicktas aan voor 2 personen voor 30 euro. In deze tas zitten onder andere sapjes, taartjes, luxe sandwiches, salades en hartige hapjes.