Voorkant kaart zorg. Foto: PR
Voorkant kaart zorg. Foto: PR

Cinemajestic opent haar deuren

Cinemajestic opent haar deuren

Een kaartje voor jezelf, een kaartje voor de zorg

ZUTPHEN - Na weken van sluiting heeft Cinemajestic vanaf 1 juni voorzichtig haar deuren weer geopend. De bioscoop opent hiermee haar deuren voor haar trouwe bezoekers maar realiseert zich ook dat mensen in de zorg nog steeds hard moeten werken. Om deze zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken komt Cinemajestic met een liefdevolle actie. Via de nieuwe webshop van de bioscoop kunnen filmfans een ticket kopen voor zichzelf. Vervolgens zal voor ieder verkocht ticket in de webshop een ticket aan iemand in de zorg worden geschonken.

Aan de heropening van de bioscoop zijn vele brainstormsessies vooraf gegaan. Uiteraard om de bioscoop voor de filmliefhebbers veilig te openen met inachtneming van de overheidsmaatregelen. Zo zijn er straks in de bioscoop verschillende hygiƫnepunten te vinden, houden we afstand van elkaar, reinigen we de toiletten extra intensief en vragen we vooraf naar de gezondheid van de bezoekers. Bij twijfel vragen we bezoekers om op een later moment terug te komen. In de maand juni mag Cinemajestic per zaal dertig filmliefhebbers ontvangen.

Ook is er hard gewerkt aan een aantrekkelijk filmaanbod. Nieuwe films domineren het filmprogramma. Het programma zal verder worden aangevuld met films die zich reeds voor de sluiting hebben bewezen en waarvoor we de filmliefhebbers nog een kans willen bieden deze films te kunnen bezoeken. Om de filmbezoekers volledig op hun wenken te bedienen zal direct bij de heropening van de bioscoop een strippenkaart beschikbaar zijn. Met deze strippenkaart kunnen bezoekers extra voordelig naar de film.

Als het weer het toelaat zal Cinemajestic tevens een groot terras beschikbaar hebben. Op dit terras kunnen bezoekers vooraf of na afloop van de film genieten van een heerlijk drankje. In de maand juli hoopt Cinemajestic weer 100 gasten per zaal te mogen ontvangen.