Boodschappendienst Noordveen zoekt extra telefonisten

Boodschappendienst Noordveen zoekt extra telefonisten

ZUTPHEN - In Zutphen draait Boodschappendienst Noordveen alweer ruim twee maanden. Van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen bewoners van de wijk Noordveen via 06-116 466 50 een aanvraag doen. Afhankelijk van de aanvraag komt een vrijwilliger uit de wijk dan in de middag boodschappen doen bij Coop of Slagerij Lammers of om de hond uit te laten. Ook is het mogelijk een aanvraag te doen voor een belletje of voor een praatje aan de deur of het raam. Uiteraard wordt bij alle diensten 1,5 meter afstand in acht genomen.

Een team van 12 vaste vrijwillige telefonisten maakte het doen van aanvragen op zes dagen in de week mogelijk. Inmiddels mochten meerdere van deze wijkbewoners onlangs weer aan het werk gaan vanwege de versoepeling van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook komt de vakantietijd eraan. Tijd dus voor versterking van het team!

Welke bewoner van de wijk Noordveen kan zich één of twee uur per week beschikbaar stellen als telefonist(e)? Mail naar wijkteamnoordveen@gmail.com en vermeld de beschikbare ochtend(en). Er wordt dan een afspraak gemaakt om een ochtend mee te draaien voordat er een eigen dienst ingeroosterd wordt.

Voor meer informatie over de diensten, zie ook de website.


noordveenzutphen.nl