Ruben Bleumink zorgt voor veel fietsplezier. Foto: PR
Ruben Bleumink zorgt voor veel fietsplezier. Foto: PR

Profile Bleumink Zutphen gaat nog even door met privé-shoppen

ZUTPHEN - Enkele weken geleden heeft Profile Bleumink laten weten dat de fietsenwinkel bij de vestiging in Zutphen privé-winkelen ging invoeren om de gezondheidsrisico’s voor trouwe en nieuwe klanten zo beperkt mogelijk te houden. Op die manier konden zij rustig en veilig rondkijken naar een nieuwe fiets.

Het bleek een enorm succes. Bijna elke dinsdag-, woensdag- en donderdagavond waren de afgelopen weken volgeboekt. Maar ook tijdens de normale openingstijden is het ontzettend fijn dat mensen zoveel rekening houden met elkaar. De klanten houden zich keurig aan de looplijnen die in de winkel aan de Spittaalstraat zijn uitgezet en er wordt veel gebruik gemaakt van de desinfecterende handgel bij de balie. Datzelfde is ook de ervaring van de vestigingen in Vorden, Brummen en Eibergen. Filiaal Warnsveld blijft voorlopig nog even gesloten.
Mede doordat de overheid de beschermende maatregelen langzaamaan versoepelt blijft de animo om zich aan de regels te houden op peil. Mede daarom gaat Profile Bleumink voorlopig nog door met het privé-winkelen in Zutphen, maar alleen voor diegenen die echt niet tijdens openingstijden kunnen of durven (bijvoorbeeld als ze bij de risicogroep behoren). Zij kunnen telefonisch tijdens openingstijden 0575-519526 of via e-mail winkel.zutphen@profilebleumink.nl een afspraak maken voor Private Shopping op de dinsdag- woensdag- en donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.
De haal- en brengservice wordt in stand gehouden, ook hiervoor kunnen in de betreffende filialen afspraken gemaakt worden.

Sportief
Gezien de ongekende drukte in de winkel kan worden geconstateerd dat mensen in heel Nederland momenteel meer fietsen. Oorzaken zijn waarschijnlijk het mooie weer en het feit dat veel sporten helaas nog steeds niet beoefend mogen worden.
Profile Bleumink heeft gemerkt, dat behalve naar elektrische fietsen en toerfietsen ook de vraag naar racefietsen en mountainbikes is toegenomen. Ruben Bleumink heeft bij Merida al een groot aantal leuke modellen besteld en de voorraad wordt aangevuld met wat er nog leverbaar is van Cube, ook een bekend sportief merk uit Duitsland. Onderdelen, kleding en accessoires die bijdragen aan het fietsgenot worden wekelijks besteld om de voorraad op peil te houden.
Kortom, Profile Bleumink doet zo veel mogelijk om de vrijheid van het fietsen en het plezier dat daarbij hoort te vergroten.