Op dit lege sportveld van het Isendoorn, zullen vanaf dinsdag weer gym, dans, acro en aerobiclessen worden gegeven. Foto: PR
Op dit lege sportveld van het Isendoorn, zullen vanaf dinsdag weer gym, dans, acro en aerobiclessen worden gegeven. Foto: PR

WSV start met buitensportlessen

WSV start met buitensportlessen

WARNSVELD - Sinds de uitbraak van de coronacrisis is het voor leden van de Warnsveldse Sportvereniging niet meer mogelijk om in de zaal te sporten. Al weken liggen trainingen stil en zijn wedstrijden en evenementen noodgedwongen geannuleerd. Maar bestuur en leiding van de Warnsveldse Sport Vereniging WSV hebben niet stilgezeten. In overleg met gemeente, buurtsportcoaches en scholen is het gelukt om volgens het protocol veilig sporten te gaan starten met lesgeven. Vanaf komende dinsdag 2 juni gaan zij, volgens een aangepast programma, starten met buitensportlessen op het sportveld van het Isendoorn college.

Omdat het niet mogelijk is, om met materialen van de gemeentesportzaal buiten te sporten, wil de vereniging gaan sparen voor een AirTrack springbaan. Dit zou een enorme verrijking zijn voor de vereniging.

Statiegeldactie AH Warnsveld
Bij Albert Heijn Warnsveld is het daarom vanaf maandag 1 juni mogelijk, om statiegeldbonnen in te leveren in de goede-doelen-zuil die naast de flessenautomaat staat. De hele maand juni kan men daar de bonnen doneren voor dit goede doel.

De vereniging heeft behalve een vest-sponsor geen sponsoren en draait volledig op inkomsten uit contributie en evenementen/acties. Helaas konden deze vanwege de corona crisis allemaal geen doorgang vinden.

Kijk voor meer informatie over de vereniging op de website.


www.wsv-warnsveld.nl