Afbeelding

Flessenpost komt aan

ZUTPHEN/WARNSVELD - Iedere postbode in Zutphen en Warnsveld weet inmiddels wat Flessenpost is. Sinds vorige week woensdag zijn al meer dan duizend kaarten verstuurd. De gratis kaarten zijn huis-aan-huis verspreid en bestemd voor een onbekende stadsgenoot wiens postcode en huisnummer via www.stadsondernemingzutphen.nl wordt opgevraagd.

Flessenpost is een initiatief van Stadsonderneming Zutphen in samenwerking met Contact Zutphen/Warnsveld. Het idee is om via een kaartje elkaar steunen en de moed erin te houden in deze coronacrisis. Er zijn zes verschillende kaarten gemaakt, speciaal voor deze gelegenheid.

Marina Schouw verstuurde meerdere kaarten: "Ik ben gek op kaartjes schrijven. Zeker nu vind ik het belangrijk dat mensen elkaar aandacht geven. Op sommige kaartjes schrijf ik een gedichtje. Ik hoop dat het wat met de ontvanger doet." Ton Jeronimus hoefde niet lang na te denken om een kaartje te sturen: "Flessenpost maakt het je erg makkelijk. In een handomdraai heb je een kaart met adres klaar om op de bus te doen. Je hoopt dat de kaart goed terecht komt. Als je zo'n kaartje in de bus krijgt, word je er toch blij van!"
Graag lezen we ook reacties van mensen die een kaartje hebben ontvangen, dit kan via facebook.com/weekvandeontmoeting. Geen kaarten ontvangen of wil je meer kaarten? Mail dan naar info@stadsonderneming zutphen.nl en de kaarten komen bij je thuis.