Bij het filiaal van Profile Bleumink Zutphen kan men privé shoppen. Foto: PR
Bij het filiaal van Profile Bleumink Zutphen kan men privé shoppen. Foto: PR

Shoppen als een beroemdheid

Bij Profile Bleumink Zutphen op afspraak de winkel alleen ter beschikking

REGIO - Nu zo'n beetje alle sporten niet meer mogen, is het prettig dat Nederlanders nog naar hun fiets kunnen grijpen met dit prachtige weer. Profile Bleumink begrijpt hoe belangrijk dat juist nu is en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat men zo veilig mogelijk kan blijven fietsen.

De haal en brengservice is daarom van enorm belang. De medewerkers van Profile Bleumink halen de fietsen op, die buiten klaargezet zijn op een afgesproken tijd. En brengen ze zo snel mogelijk terug. De chauffeurs houden zich hierbij keurig aan de anderhalve meter regel, kunnen de fiets gewoon op slot voor de deur zetten en de sleutel desgewenst in de brievenbus deponeren. Voor wie binnen een straal van vijftien kilometer van het Bleumink filiaal woont, is deze service gratis.

Per 24 maart is filiaal Warnsveld gesloten, omdat het onmogelijk bleek de afstand te handhaven in de kleine showroom en werkplaats. Filiaal Zutphen, Spittaalstraat 34, heeft daarom alle afspraken en service van Warnsveld overgenomen. Ook is het mogelijk om telefonisch, via mail of in de webshop www.profilebleumink.nl fietsen, onderdelen en accessoires te bestellen.
Filialen Zutphen, Brummen, Vorden en Eibergen zijn gewoon geopend volgens de normale openingstijden met inachtneming van de nieuwe Covid-19 regels.

Filiaal Zutphen heeft echter nog iets extra's op touw gezet: Private Shopping! Het is mogelijk om voor dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur een afspraak te maken voor de aankoop van een fiets of meerdere fietsen en de gehele winkel alleen ter beschikking te hebben. Bel of mail om een afspraak te maken.


0575-519526

winkel.zutphen@ profilebleumink.nl