Een mooie zilveren medaille voor Felyne en Maura van WSV acro. Foto: Wsv warnsveld
Een mooie zilveren medaille voor Felyne en Maura van WSV acro. Foto: Wsv warnsveld

WSV acro verzorgt prima plaatsingswedstrijden

WARNSVELD - Het was een beste organisatieklus voor de Warnsveldse Sportvereniging WSV. Meer dan 500 deelnemers kwamen op zaterdag 7 en zondag 8 maart naar de Kei voor de plaatsingswedstrijden Acrogym. Het waren de negende en tiende wedstrijd voor niveau E en D/C. En een van de teams van WSV scoorde ook nog eens twee zilveren medailles.

In duo's en trio's lieten de deelnemers hun oefeningen zien en natuurlijk kwam daar veel publiek op af. Dat was goed te merken op de parkeerplaatsen in de omgeving van de Kei en de Dreiumme, waar winkelende mensen zich verbaasd afvroegen wat er toch aan de hand was. Binnen in de zaal was het strak georganiseerd. Bij de kassa kon tot grote vreugde van de bezoeker zelfs gepind worden, er was voor de deelnemers weldadig veel ruimte in de kleedkamers, het publiek kon kussentjes huren om comfortabel op de tribunes te zitten en de EHBO stond immer paraat.

Gesmeerd
Achter de wedstrijdtafel liep het ook gesmeerd. De jurybriefjes werden door de jurymeisjes (jonge vrijwilligers van de club) vlot opgehaald, de scores werden snel gecontroleerd, ingevoerd en aan het publiek getoond en de muziek voor alle oefeningen startte feilloos.

Optreden

Felyne en

Maura met

mooie zilveren

medaille

beloond

De wisselingen in het wedstrijdprogramma, want natuurlijk waren er ook hier door ziekte afmeldingen, werden door de wedstrijdleiding vlot opgelost en door de omroeper kenbaar gemaakt. En intussen werden zowel de jury als de vrijwilligers continu door de catering verzorgd, terwijl het publiek in de kantine terecht kon. Een heel legertje van vrijwilligers, in wisselende samenstelling en van jong tot oud, was het hele weekend in touw om alles op te bouwen, vlot te laten verlopen en weer af te breken. De vereniging kijkt tevreden terug op deze twee geslaagde wedstrijddagen.

Eerste keer
Ook op het sportieve vlak ging het goed voor WSV. Op de zaterdag verschenen vijf teams op de vloer. Als eerste mochten Eligehora en Jasmijn die hun allereerste officiƫle wedstrijd hadden. Na een mooie oefening kregen deze dames de zilveren medaille. Daarna mochten Suzan, Jente en Britt. Zij straalden echt op deze thuiswedstrijd, maar door een klein individueel foutje werden ze 'slechts' vierde. Floor, Jara en Suze zetten vervolgens technisch gezien een super oefening neer. Het leverde hen een vijfde plaats op.

De laatste wedstrijd van de dag was voor de twee senioren E-duo's van WSV. Zowel Milou en Evi als Judith en Fera lieten erg mooie oefening zien. Ook zij genoten ervan, dat ze voor veel eigen publiek stonden. Op zondag waren in eerste wedstrijd al meteen Felyne en Maura aan de beurt. Deze meiden lieten hun beste oefening van dit seizoen zien. Helaas viel het artistieke cijfer erg tegen, maar al met al werd ook hun optreden toch met mooie zilveren medaille beloond.