IJsselfestival. Foto: PR
IJsselfestival. Foto: PR

Standhouders met streekproducten gezocht

ZUTPHEN - Het IJsselfestival in Zutphen wordt dit jaar voor de achtste maal georganiseerd. Het festival, dat de afgelopen jaren tienduizenden bezoekers trok, vindt dit jaar plaats op zondag 28 juni van 11.00 tot 17.00.

Het IJsselfestival kent verschillende onderdelen om zo voor elk wat wils te bieden. Dit jaar presenteert het een groots visplein met terras aan de IJssel, een plek met allerlei soorten vis en live cooking. Ook is er weer een kunstmarkt, de boerenstreekmarkt en straattheater in het centrum van Zutphen. Met name de steeds groter wordende boerenstreekmarkt is zeer in trek bij jong en oud met streekproducten, proeverijen, boerendansen, oude boerenambachten en nog veel meer. Reden voor de organisatie om deze boerenmarkt met streekproducten en proeverijen nog verder uit te breiden.

Deelnemen
Sluiten uw producten, streek- en/of biologische producten of andere, aan bij dit thema en wilt u ook met een kraam of verkoopwagen deelnemen aan het IJsselfestival? Mail dan voor meer info: ijsselfestival@gmail.com. Kijk ook op www.hetijsselfestival.nl/Marktkraam-huren.