De Goodnight Ladies. Foto: PR
De Goodnight Ladies. Foto: PR

Gezocht: Vrouwen die van
zingen en theater houden

ALMEN - De Goodnight Ladies zoeken een aantal stralende, sprankelende zangeressen met theaterlef. Vrouwen die buiten hun comfortzone durven te treden. Men is op zoek naar (mezzo-)sopranen vanaf 45 jaar.

De Goodnight Ladies zijn zes vrouwen, die met zang en theater zorgen voor de verrassing op feesten en partijen. Dit kan zijn voor een jarige, een huwelijk, een afscheid, een opening, een vereniging of omdat er iets anders te vieren is. Behalve een lied op maat, toegespitst op de betrokkenen, zijn ook theateracts vast onderdeel van het optreden. Op een speelse, ontroerende en persoonlijke wijze, zijn de dames er op gericht om het publiek te raken en te vermaken.

Op maandagavond oefenen wij in Hotel Landgoed Ehzerwold te Almen. Soms wordt gebruik gemaakt van zang- en theatercoaches. Gemiddeld treedt de groep 6 tot 8 keer per jaar op, met name in het weekend of op avonden. De duur van een optreden varieert van drie kwartier tot een avondvullend programma.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je belangstelling voor de Goodnight Ladies neem dan telefonisch contact op met Brigitte Horio.


06 - 173 491 18